Skum 5PCS Akvarium Moss Bolden Moss Bolden Ornament Akvarium Marimo Gave til Valentinsdag

Skum 5PCS Akvarium Moss Bolden Moss Bolden Ornament Akvarium Marimo Gave til Valentinsdag

SKU: e12625

Tilstand : Ny vare

kr6.88 kr7.51

DKK 2.78 /stk US $ 3.03 /stk US $ 1.69 /stk

Beskrivelse:

Betingelse: 100% Helt nye og Høj kvalitet

Funktion: Uregelmæssig struktur

Til dekoration af Kunstig silke blomster

Green moss bolden er god til at dække dine kunstig plante eller blomst arrangement

Størrelse: Hensigtsmæssigt 6x4.5cm/7x8cm(2.34"*1.77"/ 2.76*3.15")

Farve: Grøn

Materiale: Skum(kan ikke synke ned i vandet)

Pakken indeholder:

5Pcs x Akvarium moss bolden

Bemærk: Det er kunstigt,pls sind

1) Vi accepterer Alipay, West Union, PayPal, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. Varerne vil blive afsendt inden for 5 arbejdsdage efter betaling er bekræftet.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke er tilgængelig adresse.

2. Kontroller med din Tolden, før de køber.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Skal du tjekke med dit lands Toldmyndigheder kontor og finish afslutning, hvis det er nødvendigt.

3. De fleste af elementer vil blive afsendt via China Registreret luftpost eller Eliasehlers.dk Standard Shipping.Det vil tager 25-60 hverdage for forsendelse afhængigt af din placering.De fleste af de elementer, der vil blive leveret i 4 uger, mens nogle kan tage op til 6 uger.Dette er normalt, at vi dårligt håber, at du kunne forstå det faktum, at den internationale transport er ude af vores kontrol.Hvis du ønsker at få produkterne hurtigt, foreslår vi, at du kan vælge Express shipping ved DHL.

4. Bemærk: Kontrollér, at din pakke, inden han underskriver det eller acceptere det, afvise pakken, hvis det ser ud som skade under transporten.Hvis du har problemer med forsendelse, bedes du kontakte os frit i første omgang.Tak. 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Eliasehlers.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. Hvis du er tilfreds med vores produkt, kan du efterlade 5 stjerner feedback til os uden tøven, vi vil være meget værdsat for det.

2. Hvis der er nogle problemer med vores produkt, bedes du kontakte os først via Eliasehlers.dk Trademanager, besked eller e-mail.Vi vil svare dig hurtigt, og giver vores bedste løsninger, kan du tro os, at vi ikke vil lade dig bære tabet.

Tags: air aqurium, akvarium lille, akvarium fælde, akvarium nano, akvarium baby-kasse, akvariefisk live, aguarium, marimo moss bolden anlæg, st. valentin, akvarium filtr.

  • Type: fisk

39 På lager

Relaterede varer

Akvarium Akryl Fisk Tank Filter Udstrømning Tilstrømning Rør Holder Vand Slangeholder

Akvarium Akryl Fisk Tank Filter Udstrømning Tilstrømning Rør Holder Vand Slangeholder

Beskrivelse: Det kan bruges til at holde slanger, rør og rør, Indvendig Hul med Diameter 20 MM, Ideel for fastsættelse akvarium vand-rør Materiale:Akryl Størrelse:6 cm x 4 cm x 3 cm/2.34 x 1.56 x 1.37 (ca) Farve:Klar størrelse: 1 pc Bemærk: Ingen detailemballage.Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme,
kr22.58

kr18.55

1stk Multifunktionelle Fisk Avl Isolation Max Kuvøse for Fisk Tank Akvarium Tilbehør Inkubator Box Tank sugekopper

1stk Multifunktionelle Fisk Avl Isolation Max Kuvøse for Fisk Tank Akvarium Tilbehør Inkubator Box Tank sugekopper

Funktioner: Dobbelt fusionere sparer plads. Give liverbearers, såsom Guppy, Killy fisk til at gyde. Undgå adlut fisk ' s angreb og øge hastigheden af livability Den unik flydende design, der hjælper med fisk bevæger sig frit og ikke synke. Med den stærke sugekopper, det er bekvemt for dig at lave og flytte. Der er ingen måde for gammel fisk til at svømme ud, og som sikrer sikkerheden for
kr8.39

kr5.05

JFENGLI Bedre Fisk montre Dobbelt Guppyer Klækning Inkubator Isolation Akryl Mini Akvarium Tanke

JFENGLI Bedre Fisk montre Dobbelt Guppyer Klækning Inkubator Isolation Akryl Mini Akvarium Tanke

Funktioner: · Fisk vil ses mere tydeligt i den bedre fisk display sag for den høje kvalitet, transparent akryl · Brug dette tilfælde betaværdier åbning finner og skæl til at vise deres smukke farve kan ses hyppigt · Træk porten for at nyde synet af bettaer kampe Anvendelse: · Sat i 90% vand ,tyder på, at sætte nogle af vandkvaliteten stabilisator · Skifte vand en gang om ugen. Materiale:
kr65.10

kr61.82

Multifunktionelle USB Desktop Fisk Tank Beta Akvarium LED Lys LCD-Skærm og Ur Fish Tank Dekoration med Småsten

Multifunktionelle USB Desktop Fisk Tank Beta Akvarium LED Lys LCD-Skærm og Ur Fish Tank Dekoration med Småsten

Multifunktionelle USB Desktop Fisk Tank Beta Akvarium LED Lys LCD-Skærm og Ur Fish Tank Dekoration med Småsten Beskrivelse: Dette er et multifunktionelt akvarium.Med digitalt LCD-display, kan du se den tid, dato og temperatur klart.Leveres med farverige LED-lys, god belysning til akvarium.Leveres med en lille skuffe i bunden og en gennemsigtig kuglepen container, så du kan oplagring nogle små foderstoffer, såsom nøgler og
kr367.66

kr257.39

Akvarium, Akvarium Guppy Opdræt Opdrætter Fisk, Baby Gaze Fælde Max Isolator S/L

Akvarium, Akvarium Guppy Opdræt Opdrætter Fisk, Baby Gaze Fælde Max Isolator S/L

100% helt nye og høj kvalitet Kompakt design, nem montering Velegnet til alle typer af akvariet, koldt vand, tropiske og marine fisk Ideel til at gemme yngel i dit akvarium fra andre fisk Nemt at samle, årets opdrætter, der giver tryghed for barnet yngel eller endda syge og sårede fisk Hænger på siden af de fleste glas akvarier Finmasket for at holde yngel beskyttet Farve: Hvid Materiale:
kr32.43

kr26.94