Teaware Tilbehør Te Rack Rent Sølv Manuel S999 Guldfisk Lotus Baifu Sølv Te Skuffe Tilbehør Te Lækage Filter Rack

Teaware Tilbehør Te Rack Rent Sølv Manuel S999 Guldfisk Lotus Baifu Sølv Te Skuffe Tilbehør Te Lækage Filter Rack

SKU: e14960

Tilstand : Ny vare

kr638.43 kr725.48

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[51968] Fordelene ved at bruge sølv bestik og sølvtøj:

1. Sølv er et ædelt metal, der er mindre modtagelige for kemiske reaktioner, så det er ikke påvirket af tungmetaller.

2. sølv er en god varmeafledning, opløselig i vand kan reducere blod varme, spiller en rolle i at blødgøre hjertet og hjernens blodkar.

3. Sølv-ion-natrium-ioner udgivet af sølv te med te kan fungere som et desinfektionsmiddel.En meget lille mængde af sølv er opløst i vandet som sølv-ioner.

4. Sølv-ioner kan steriliseres, og så længe som to hundrede dele pr milliard af sølv-ioner per liter vand, det er nok til at dræbe de fleste bakterier.Sølv te med kogt vand kan gøre vandet blødt og tyndt.

5. Sølvtøj kan holde vand, mælk, suppe osv.for en lang tid uden at blive mildewed, gæret, og stinkende, og spiller en rolle i sterilisation og desinfektion.Fordi sølv kan danne spor af sølv-ioner i vand, det absorberer bakterier og deaktiverer de enzymer, der er afhængige af respiration, bakterier til at dø hurtigt.

6. Sølv spisepinde, sølv skeer, sølv kopper og andet service, med desinfektion, sterilisation, aktivere celler, fremme krop afgiftning regime, fremskynde metabolisme, styrke modstandskraften af sygdommen.Lang tids brug, det har den effekt på at øge energi og forlænge livet.

7. Sølv har en stærk bakteriedræbende evne og ingen skade for mennesker og dyr.På nuværende tidspunkt er mere end halvdelen af verdens luftfartsselskaber har brugt sølv vand filtre.Swimmingpools i mange lande, er også rengøres med sølv, og det rensede vand, der ikke irriterer svømmer øjne og hud som er vand renset med kemikalier.

Sølv bestik sølv drikke redskaber forholdsregler og vedligeholdelse metoder: 1 Efter hver brug, skal du forsigtigt tørre vandet af med en blød, tør klud.

2 Når sølv farven bliver sort, skal du bruge en sølv klud eller en sølv bar for at tørre det.

3, Hvis det ikke bruges i længere tid, pak den med en blød klud eller papir og forhindre, at den bliver opbevaret i et køligt sted.

4 Før brug af sølv kop, hæld 1/3 af det varme vand, der ikke overstiger 60 ° C vask koppen, og forvarm det, forsigtigt ryste den og hælde det ud (ikke direkte injicere det kogende vand i koppen, fordi den sølv liner er meget blød, straks En stor mængde af kogende vand, der vil udvide og kontrakt, kan forårsage deformation af den indre beholder.)

5 Hvis der er pletter eller misfarvning under brug, nøje polske sølv med klud eller sølv pulver.Hvis du ikke bruge det i lang tid, kan du tørre det af med en blød klud eller papir, og opbevar det på et køligt sted.

6 Efter at hælde varmt vand, spænd ikke dække alt for tæt til at forhindre sølv liner fra deformeres på grund af for stort pres.

7 Når silver cup er ikke i brug, forsigtigt at tørre fugt i koppen med en tør klud eller papir håndklæde for at holde det tørt.

8 Efter brygning af kaffe, te, så prøv at gøre det til en vane at rense silver cup.For eksempel, hvis te skala er produceret, kan du bruge en blød tandbørste og tandpasta til forsigtigt at tørre overfladen af liner. 5. Misfarvning af sølv liner overflade under anvendelse er normal oxidation fænomen.Men skal du ikke bekymre dig, vil det ikke påvirke din bruger, kan du også bruge tandpasta eller hvid eddike til rengøring.

9 Det er forbudt at kontakt med syre og alkaliske og stærkt ætsende stoffer, og det er ikke egnet til at kollidere med hårde genstande.

Tips:

For reference, størrelsen er lidt galt med manuel måling.Produkt partier kan ændre sig, henvises der til det faktiske produkt.Selv om billederne er taget i form på grund af miljøet, lys, display og andre årsager, svag farve, forskelle, der er normale.

produkt information:

Producent: Venskab år Chenzhou Metal Co., Ltd. (håndværker håndlavet)

Producentens adresse: Yongxing Amt, Chenzhou City, Hunan-Provinsen.I 2002, i Kina Sølv Årlige Møde, Yongxing Amt, blev navngivet "Kina Sølv Kapital" af Kina non-ferro-Metaller Association Sølv Filial.Yinxing County ' s silver produktion tegner sig for en fjerdedel af landets samlede, og smeltning af guld og sølv har en historie på mere end 300 år.

Materiale: S999 sølv

Produkt tilpasning:

Virksomheden kan tilpasse produktionen af sølv barer, sølv emblemer, sølv smykker, sølv smykker, te sæt, kopper, bestik, sølv smykker og andet kunsthåndværk, design, produktion, 15 og 30 dage at fuldføre.

[xlmodel]-[photo]-[0000]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[51854]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[51854]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[51854]

Forsendelse

Vi sender til hele Verden (med Undtagelse af nogle lande og APO/FPO).

Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

Vi vil sende den pakke fra Kina via luft post.

Leveringstiden afhænger af fragtfirmaet, Told og Post Forsendelse

af destination og andre faktorer.De fleste pakker kan være modtaget i 20 dage (4 uger).

Returret

Vi accepterer e-Mail-anmodninger for vender tilbage inden 7 arbejdsdage efter modtagelsen af din ordre.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, det er conside#1384FE brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.

Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager varen, bedes du returnere det inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt os venligst for en tilbagevenden guide, før du returnerer det.

Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

Tags: te taske guldfisk, keramiske sæt te, metal te, porcelæn tepotte, guldfisk tekande, farve te, byg te, klar tekande, elefant te, pæon te.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Antal Brugere: >10
  • materiale: Ædle Metaller
  • Mærke: NoEnName_Null

262 På lager

Relaterede varer

13cm x 7,7 cm Grøn Krabbe Mærkat Hjelm Udstyr Køligere Fiskeri, Jagt, Camping, Sejlsport Decal Bil Klistermærker Grafik

13cm x 7,7 cm Grøn Krabbe Mærkat Hjelm Udstyr Køligere Fiskeri, Jagt, Camping, Sejlsport Decal Bil Klistermærker Grafik

Hvis du har mere behov for, kan du kontakte mig Støtte engros / Support tilpassede klistermærker Beskrivelse: Decals holde sig til næsten alle flade overflader!bare skræl og stick!Lang varighed på 5+ år forventet levetid til udendørs & 7 + indendørs holdbarhed Dekorere din: Camper Van, Lastbil, autocamper, Vægge, Båd, køleskab kun om enhver flad glat, ren overflade!Ansøgning Instruktioner: 1. Rub mærkaten for at være

kr10.60

H2433 fuld drill diamant maleri,havfrue,firkantet,5d,diy,diamant broderi rødhårede kvinde

H2433 fuld drill diamant maleri,havfrue,firkantet,5d,diy,diamant broderi rødhårede kvinde

Kære venner, tak for at købe diamant broderi i vores butik,vil vi pakke sig godt i bubble taske og lagt i fine gaver ,derefter levere til dig hurtigt!!! FUNKTION Størrelse:vi foreslå dig at vælge størrelsen større end 30x40cm,større størrelse har bedre layout * Mærke :YIKEE diamant maleri cross stitch * Navn :5D fuld pladsen diamant maleri kit * Hvert kit indeholder :værktøjer(bore pen,bor mudder
kr49.84

kr24.92

Krank Krumtaphus udluftningsventil PVC Til Mercedes Benz C230 S550 CL550

Krank Krumtaphus udluftningsventil PVC Til Mercedes Benz C230 S550 CL550

Krank Krumtaphus udluftningsventil PVC For Mercedes C230 S550 CL550

kr1 198.56

25.4*4CM Low N Slow Bil JDM Bil Mærkat Tilbehør Stickers Og Klistermærker Til Sort Splint C8-0863

25.4*4CM Low N Slow Bil JDM Bil Mærkat Tilbehør Stickers Og Klistermærker Til Sort Splint C8-0863

25,4 CM*4CM Low N Slow Bil JDM Bil Mærkat Tilbehør Stickers Og Klistermærker Til Sort Splint C8-0863 Anvendelsen af den mærkat er meget let, og tager kun få minutter. Din sticker har 3 dele: Papiret Opbakning Sticker Klar Transfer Tape 1 Rengør overfladen, hvor de mærkater vil blive installeret 2 Langsomt fjernet papiret opbakning sørge for, at din decal fortsat holdt sig til den klare transfer
kr12.81

kr7.70

HziriP Casual Streetwear Friske Kort Plaid Alle-Match 2020 Varmt Efterår Løs Vintage Geometriske Høj Kvalitet Kontor Dame Blazer

HziriP Casual Streetwear Friske Kort Plaid Alle-Match 2020 Varmt Efterår Løs Vintage Geometriske Høj Kvalitet Kontor Dame Blazer

OM STØRRELSEN: 1.Asian størrelser er 1 eller 2 størrelser mindre end de Europæiske og Amerikanske folk.lad 3-4CM adskiller sig på grund af manuel måling(måling er CM og 1 cm=0.39 tommer) 2, Hvis du føler svært at vælge den rigtige størrelse ,kan du velkommen til at kontakte mig før du bestiller, vil vi give dig nogle forslag,men det er for dig kun vejledende.FARVE FORSKEL: Som vi alle ved ,er de forskellige computere vises farver
kr257.26

kr136.33

Sexet Dans Slid Tilbehør Kvinder Mavedans Tørklæde, Slør, Chiffon Halloween Ydeevne Tørklæder Og Slør

Sexet Dans Slid Tilbehør Kvinder Mavedans Tørklæde, Slør, Chiffon Halloween Ydeevne Tørklæder Og Slør

Stof:Chiffon Emne Indeholder:1 stk tørklæde Størrelse:220*120cm
kr63.02

kr49.14